Gyógyvizes kozmetikai terméket dobott piacra Mórahalom

Mórahalmi gyógyvizet tartalmazó kozmetikai termékeket készített a fennállásának idén hatvanadik évfordulóját ünneplő Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. A testápolók és krémek mellett ünnepi logóval díszített mézet is piacra dobnak.

A kozmetikai termék, amely többet jelent

Az idén 60 éves Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő különleges, saját gyógyvizet tartalmazó termékekkel bővítette kínálatát.

A női és férfi kollekcióban egyaránt megtalálható sampon, tusfürdő és testápoló. A női termékek illatjegye a rózsa, míg a férfi termékek fűszeres illatot tartogatnak.

A termék többet nyújt egy ajándéktárgynál, hiszen amellett, hogy kedvező hatással bír az ekcémára és bőrirritációra, a Mórahalmon eltöltött boldog pillanatokat idézi fel. A kozmetikumok alapja a Mórahalmi Szent László gyógyvíz (B-49-es kút), amely ásványi anyagokban gazdag, jódos jellegű víz.

A prémium termékek fejlesztése Florin Zrt. közreműködésével valósult meg.

A forgalmazó Móra-Tourist Nonprofit Kft. mintaboltjában, a mórahalmi Turisztikai Irodában (Tömörkény utca 3.) az alábbi kedvezményes áron kaphatóak a termékek:

  • Női, férfi sampon: 700 Ft/db
  • Női, férfi tusfürdő: 650 Ft/db
  • Női, férfi testápoló: 900 Ft/db

A kozmetikumok megvásárolhatóak továbbá a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a Csirió büfében, az Ezer Év Parkjában, az Elixír Hotelben és a Thermál Panzióban.

Viszonteladók a Móra-Tourist Nonprofit Kft-nél jelentkezhetnek a tdm@morahalom.hu e-mail címen.

Jubileumi homokháti méz

A mórahalmi termelők méze szintén részét képezi a születésnapi termékcsaládnak. A homokháti méz már jó ideje része a Települési Értéktárnak, több helyen, így a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a Csirió büfében és az Ezer Év Parkjában megvásárolható a helyben készült termék.