E-mail küldése Instagram oldalunk

Színházi előadások az Aranyszömben

Október végésn és november elején is színházi előadás az Aranyszöm Rendezvényházban! Jegyek még kaphatóak az előadásokra!

2024. október 28., 19:00 - Anyám az őrületbe kerget

Kihalnak-e a pingvinek a vakutól? Stílusos-e műanyag evőeszközt lopni a Csendes-óceán felett? De legfőképp: milyen lehet egy legkevésbé sem hétköznapi anya lányaként felnőni? Az Anyám az őrületbe kerget, Tallós Rita és Barbinek Paula kétszemélyes előadói estje igazi bátor kísérlet, mely megteremti saját színpadi műfaját. A stand up comedy vagány humora keveredik a társalgási színdarabok frappáns replikáival és a családi drámák szívszorító személyességével. “Ez a darab az anya-lánya kapcsolatról szól. Arról a harcról, ahogy egy lány meg akar felelni, vagy nem akar megfelelni, ahogy szeretne, és mégsem szeretne hasonlítani az anyjára.” A Liliom Produkció darabjában a színészek saját élettörténetüket fűzik össze az amerikai Sue Fabisch által írt szórakoztató, önéletrajzi ihletésű szöveggel, mindezt sok-sok humorral és kedvességgel fűszerezve.


2024. november 4., 19:00 - A doktor úr!

Beleznay Endre főszereplésével bemutatásra kerül Molnár Ferenc A doktor úr című vígjátéka.
A doktor úr a szerző fiatalkori, első színpadi műve, ám páratlan drámatechnikája, fordulatos szerkesztése és ironikusan elrajzolt vígjátéki karakterei már ebben is megtalálhatók.
Dr. Sárkány, a jónevű sikeres ügyvéd és Puzsér, a szimpatikus betörő a társadalom két végletét képviselik, ám szinte szimbiózisban élnek:
az ügyvéd húzza ki folyton a bajból védencét, miközben ő maga hírét elsősorban a Puzsér védelmében bevetett ügyvédi bravúrjainak köszönheti.
Amikor egy napra szerepet cserélnek, fejére áll körülöttük a világ.


Színházjegyek vásárolhatóak az Aranyszöm Rendezvényház jegyirodájában munkanapokon 8-16 óráig (Tel.: 06 62 281 219),
0-24 óra között a Thermál Panzió recepcióján, a mórahalmi Turisztikai irodában (bankkártyás és SZÉP kártyás vásárlásra is van lehetőség.), valamint online a szinhazjegy.morahalom.hu weboldalon.